Trio mini quiche

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
8 Dec 2012 | 5494 vizualizari
Trio mini quiche

Pentru micul-dejun :)

Ingrediente

  • 200 gr mozzarella Delaco
  • 200 gr crema de branza ceva fin cremos Delaco
  • 150 gr iaurt gras
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • sare
  • piper nucsoara rasa
  • 2 linguri seminte de pin

Umplutura:

  • 3 cepe mici
  • 6 catei de usturoi
  • jumatate piept de pui
  • 3 ciuperci champigninon mai mari
  • 500 gr frunze de spanac oparit
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Pentru uns:

  • 20 gr unt topit
  • pesmet
  • seminte de pin pentru decor

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron mozzarella rasa cu crema de branza, iaurtul, ouale, semintele de pin si faina. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. Se imparte in trei parti egale.

Pentru umplutura, se curata cepele si usturoiul si se toaca marunt, apoi se imparte in trei. Se pune putin unt intr-o tigaie si se pune prima parte de ceapa si usturoi. Se lasa putn la inmuiat, apoi se adauga ciupercile taiate feliute subtiri. Se adauga sare si piper si se lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand. Se scot intr-un castron si se lasa la racit. Se prepara la fel umplutura cu pui, se adauga pieptul taiat cubulete mici peste ceapa inmuiata in unt, se condimenteaza si se lasa pe foc pana este gata. Se scoate umplutura in alt castron si se lasa la racit. Se prepara si umplutura cu spanac, peste ceapa sotata se pun frunzele de spanac si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se lasa la racit.

Cele trei umpluturi se amesteca separat cu compozitiie de branza.

Se unge o tava de briose cu unt topit si se tapeteaza cu pesmet. Se pune din fiecare compozitie, cate doua linguri cu varf in fiecare forma. Ies cate 4 mini quiche din fiecare compozitie. Se presara deasupra seminte de pin.

Se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio mini quiche" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua scotiene

Postat de rocsi_1612

Aperitiv oua scotiene

Intr-o cratita puneti niste apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati 4 oua si le lasati sa fiarba 4 minute si jumatate. Dupa ce ouale au fiert, le treceti pe sub...

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de Sidy

Creier pane

Creierul se spala in apa rece , inlaturam eventualele bucatele de os ramase. Punem apoi creierul intr-un bol cu 1-2 linguri de otet si il lasam asa o ora. Stiu ca multe dintre voi il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2012, 22:11
Faine
la 08.12.2012, 22:11
Primaa!!!
Ce dragute , numai bune ,, De topit '' dintr-o inghititura
la 08.12.2012, 22:12
la 08.12.2012, 22:14
vreau si eu
la 08.12.2012, 22:21
ce frumoase sunt

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking