Triunghiuri cu marmelada

Postat de aziz in Prajituri
27 Ian 2011 | 8448 vizualizari
Triunghiuri cu marmelada

Ingrediente

  • 500-600 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 galbenusuri
  • un praf de copt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri iaur sau smantina acrisoara
  • 400 gr marmelada

Mod de preparare

mixam untul cu zaharul ,pina obt o crema, adaugam pe rind galbenusurile.praful de copt il stingem cu sucul de lamaie, si-l incorporam in crema plus cele 2 linguri de smaintina sau iaurt.la sfarsit se pune faina cite putin .aluatul obtinut va fi nelipicios si usor de intins.facem foaie si decupam cercuri cu un pahar punem cite jumatate lingurita cu marmelada,sau majiun de prune cu nuci sfarimate.apoi facem triunghiuri ca in fotografie.dam la cuptorul preincalzit 175 grade.nu trebuiesc rumenite; cind incep sa devina aurii colturile l-e scoatem pe un gratar si lasam la racorit ,apoi l-e ningem cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu mere, nuci si stafide

Postat de oanapl

Desert tarta cu mere, nuci si stafide

Pui intr-un bol faina cernuta si praful de copt si amesteci, apoi adaugi untul topit si smantana si framanti un aluat moale, deloc lipicios, pe care il pui la frigider pana cand pregatesti merele....

Citeste continuarea

Prajitura cu cirese si crema de vanilie

Postat de AndrutzaP

Prajitura cu cirese si crema de vanilie

    Blat/Pandispan   Separati albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza bine cu uleiul si cu zaharul vanilinat. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. In bezeaua de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2011, 20:17
ce frumos le-ai modelat
la 27.01.2011, 20:23
ce faine-s
la 27.01.2011, 20:26
fetele sint de neinchipuit se topesc in gura
la 27.01.2011, 20:29
ce frumoase sunt...
la 27.01.2011, 20:29
D-apoi tu gatesti una-ntruna

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking