Ingrediente
- 1 kg de cartofi noi (preferabil, mici)
- 1/2 varză mică, nouă
- 2 legături de mărar
- sare
- ulei pentru prăjit
- oțet
- apă
Mod de preparare
Se aleg cartofi noi, mici de preferință, pentru a fi preparați întregi. Se curăță, se spală și se fierb cartofii întregi.
Între timp, se spală, se zvântă și se taie mărarul.
Varza se curăță de foile exterioare, se spală și se taie fin, după care se ține 10 minute în apă cu sare și oțet. După acest interval de timp, se strecoară și se amestecă ușor cu o parte din mărarul tăiat fin.
Când cartofii au fiert, se strecoară de apă și se pun la prăjit la foc mic, într-o tigaie cu ulei încins, până se rumenesc frumos.
Se servesc calzi, cu salată de varză nouă alături.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufandale - Cartofi noi cu salata de varza noua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
|