Trunchi Grenadier cu legume!

Postat de panacris in Peste
3 Dec 2011 | 7077 vizualizari
Trunchi Grenadier cu legume!

Peste si legume colorate!

Ingrediente

  • trunchi de peste grenadier 500 g.
  • mazare boabe congelata 200 g.
  • morcovi proaspeti 2 bucati
  • ceapa alba 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • ardei galben 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • ardei verde 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • marar verde uscat 1 lingura

Mod de preparare

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi Grenadier cu legume!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Postat de cristeena20

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Pestele bacalhau e un peste cod sarat si uscat , care se tine la inmuiat in apa rece in prelabil 1-2 zile, sch8imbandu-se apa de mai multe ori. Bucatile de peste vor creste si se pot folosi pe...

Citeste continuarea

Macrou la grill, cu mamaliguta fripta si cartofi aromati

Postat de privatelaura

Macrou la grill, cu mamaliguta fripta si cartofi aromati

Peștele se decongelează. Se curăță bine, se spală și se șterge cu un șervet de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se lasă puțin deoparte. Se pregătește o...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii

la 03.12.2011, 16:50
la 03.12.2011, 16:58
ce mult ai gatit
la 03.12.2011, 17:11
Pai daca am stat acasa de joi!!! Si inca nu am terminat
la 03.12.2011, 17:48
f bun
la 03.12.2011, 17:55

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking