Turte cu avocado

Postat de sufletista in Piine
4 Aug 2017 | 2286 vizualizari
Turte cu avocado

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura margarina
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 avocado

Mod de preparare

Cernem faina intr-un vas, amestecam cu zaharul, sarea si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si lasam 5 min sa creasca.

Adaugam avocado curata si pisat cu furculita, untura, margarina, ouale batute si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele caldut.

Framantam pana ce rezulta un aluat elastic si pufos.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Rupem bucati de aluat din care formam turtele.

Le coacem in tigaia incalzita la foc mediu, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.

Eu am optat sa coc si la cuptor, peste care am preserat seminte de mac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta ciobanului

Postat de Ksenya

Placinta ciobanului

Pornim cuptorul la 180 grade. 1.In apa se dizolva drojdia 2. Faina se cerne si se adauga sarea,se amesteca si se adauga uleiul. 3.Peste faina se adauga drojdia cu apa si se formeaza o...

Citeste continuarea

Turte la tigaie cu branza si ceapa verde

Postat de merisor67

Turte la tigaie cu branza si ceapa verde

Spălăm ceapa verde și mărarul și le tocăm mărunt, apoi le amestecăm bine cu brânzeturile. Cernem 500 g într-un vas, facem o adâncitură la mijloc și punem acolo...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2017, 16:26
la 04.08.2017, 16:37
la 04.08.2017, 17:04
Bune!
la 04.08.2017, 18:43
Cred ca-stare bune!
la 04.08.2017, 19:04
Interesante!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking