Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat

Postat de rocsi_1612 in Porc
17 Mai 2010 | 7544 vizualizari
Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat

O mancare simpla dar pe placul mai tuturor!

Ingrediente

  • 700 gr muschi de porc
  • 7 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 3 felii ardei rosu
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • 150 ml vin rosu

Mod de preparare

Muschiul de porc se feliaza si se spala bine fiecare felie de carne.

Se tamponeaza putin de excesul de apa si se bate putin ca la snitzele.

Usturoiul se curate si se toaca marunt.

Ceapa verde se curate ,se spala si se taie bucati mai mari.

Ardeiul se taie cuburi.

Intr-un lighean facem marinata.

se pune putin ulei,usturoiul tocat,ceapa verde,ardeiul,vegeta,piper,boia de ardei dulce si  vinul  rosu.

Se amesteca bine toate ingredientele si se pun bucatile de carne.

Se las in marinata 2-3 ore la frigider.

Dupa tot acest timp se incinge gratarul(eu am facut pe gril) si se pun bucatile de carne.

Se intorc pe o parte si alta pana sunt facute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!

Retete similare

Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza. Painea se inmoaie in apa si se stoarce. Ceapa, usturoiul si painea se dau prin robotul...

Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de simona72

Ardei umpluti

Ardeii grasi ii alegem pe cei mai micuti, ii spalam, le taiem un capac la cotor, scoatem semintele si ii pregatim pt umplut. Carnea se spala, se taie cuburi si se da prin masina de tocat sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2010, 12:25
la 17.05.2010, 13:23
la 17.05.2010, 15:33
la 17.05.2010, 17:42
Chiar ca este delicios................
la 17.05.2010, 23:12
ai luat pranzul fara mine?nu pot sa cred

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking