Vargabelles (vorgobeles)

Postat de nadina73 in Dulciuri
10 Mai 2010 | 9728 vizualizari
Vargabelles (vorgobeles)

grozav de bun

Ingrediente

  • 500g tagliatelle
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cutie philadelphia 250g
  • 6 oua
  • 5 vanilii
  • 300 zahar
  • 200 smantana
  • 100 unt topit
  • 2 iaurturi mici naturale(mai acrisoare)
  • 2 mere
  • 150 g stafide
  • esenta de rom

Mod de preparare

Cantitatile sunt pentru 2 portii

Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute

Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici

Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .

Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt

Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.

Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine

Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabelles (vorgobeles)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cozonac trandafir cu mere si nuca

Postat de caroline

Desert cozonac trandafir cu mere si nuca

Incepem prin a pregati umplutura. Merele le curatam de coaja si le dam prin razatoare. Le punem intr-o tigaie, adaugam cele 2 linguri cu zahar si lasam la foc potrivit, amestecand mereu pana...

Citeste continuarea

Chec cu mac si visine

Postat de Pungasa_Rogue

Chec cu mac si visine

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul, pana se intaresc precum o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2010, 23:11
cine vrea prima bucata(e mai mare)?
la 10.05.2010, 23:27
Eu!
la 10.05.2010, 23:30
miha,TU?NU...EU
la 10.05.2010, 23:32
din toata inima miha portie dubla
la 10.05.2010, 23:33
ela tu acuma ,nu ai fost prima

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking