Vargabelles (vorgobeles)

Postat de nadina73 in Dulciuri
10 Mai 2010 | 9727 vizualizari
Vargabelles (vorgobeles)

grozav de bun

Ingrediente

  • 500g tagliatelle
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cutie philadelphia 250g
  • 6 oua
  • 5 vanilii
  • 300 zahar
  • 200 smantana
  • 100 unt topit
  • 2 iaurturi mici naturale(mai acrisoare)
  • 2 mere
  • 150 g stafide
  • esenta de rom

Mod de preparare

Cantitatile sunt pentru 2 portii

Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute

Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici

Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .

Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt

Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.

Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine

Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabelles (vorgobeles)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti Linzer

Postat de Constelatialeu

Biscuiti Linzer

Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am...

Citeste continuarea

Desert vafe

Postat de mitinita

Desert vafe

Intr-un bol se adauga ingredientele uscate: faina, praful de copt, sarea si zaharul vanilat. Se amesteca. In alt bol se pune untul, ouale si laptele si se amesteca bine. Compozitia lichida...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2010, 23:11
cine vrea prima bucata(e mai mare)?
la 10.05.2010, 23:27
Eu!
la 10.05.2010, 23:30
miha,TU?NU...EU
la 10.05.2010, 23:32
din toata inima miha portie dubla
la 10.05.2010, 23:33
ela tu acuma ,nu ai fost prima

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking