Ingrediente
- 1 kg carne tocata porc
- 2 verze murate medii
- o cana de orez
- 2 linguri bulion + 50 ml apa
- 3 cepe
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei, iar cand este gata se adauga bulionul indoit cu apa, apoi orezul.
Dupa 10 minute se pune carnea tocata si se tine pe foc pana isi schimba culoarea.
La final se adauga condimentele dupa gust si se opreste focul.
Intre timp se toaca marunt varza murata.
Se unge o tava cu putin ulei (untura), se pun un strat de varza, unul de carne, si tot asa pana ce la final se acopera cu stratul de varza.
Se da tava la cuptorul deja incins, timp de o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|