Varza calita, reteta traditionala si usor de preparat

Postat de Nicole28 in Mancaruri de post
11 Mai 2014 | 11086 vizualizari
Varza calita, reteta traditionala si usor de preparat

Varza calita, reteta traditionala si usor de preparat poate fi un pranz rapid si foarte gustos.

Ingrediente

Ingrediente pentru Varza calita, reteta traditionala si usor de preparat:

  • o varza mica;
  • 3 linguri de ulei;
  • o ceapa;
  • bobite de piper negru;
  • bobite de mustar;
  • marar verde;
  • o jumatate cana de apa;
  • o foaie de dafin;
  • o cutiuta de pasta de tomate;
  • sare si piper

Mod de preparare

Tocam o varza mica si o ceapa.

Punem intr-o craticioara 3-4 linguri de ulei, calim ceapa 5 minute adaugam o cutiuta mica de pasta de tomate.

Punem varza tocata, o foaie de dafin cateva bobite de piper negru si de mustar, adaugam o jumatate de cana cu apa si lasam sa fiarba pana scade apa.

La final stingem focul si presaram marar verde.

Pofta buna!

Cei care nu tin post pot incerca si reteta Bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii, este foarte simpla si nu cere prea mare efort! O alegere foarte buna poate fi si reteta Varza a la Cluj

Varza calita merge de minune cu niste Ardei bulgaresti in otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita, reteta traditionala si usor de preparat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Postat de panacris

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciupercile curățate și tăiate grosier. Se...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole, de post

Postat de merisor67

Iahnie de fasole, de post

Fasolea se spală bine și se pune la hidratat în multă apă rece, de seara până dimineața, la frigider. Dimineața, se scurge apa, se clătește fasolea și se pune la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2014, 18:34
O bunatate! Ador varza calita!
la 11.05.2014, 18:57
la 11.05.2014, 18:58
foarte buna varza ta!
la 11.05.2014, 19:09
la 11.05.2014, 19:45
Multumesc!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking