Varza cu carnati in tigaia wok

Postat de Constelatialeu in Porc
10 Oct 2016 | 3379 vizualizari
Varza cu carnati in tigaia wok

Mie imi place tigaia asta wok ca este incapatoare, asa ca azi am pus de-o varza cu carnati, asa pe repede inainte....

Ingrediente

  • 1 varza alba cca 1,200 Kg
  • 3 cepe de apa cca 300 g
  • 2 carnati de casa de la Sergiana cca 300 g
  • 1 ardei capia mare
  • 1 kg rosii foarte coapte
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Mai intai ne pregatim toate ingredientele, tocam varza si o frecam cu putina sare, ceapa o curatam si o taiem marunt, cubulete taiem si ardeiul capia, rosiile le decojim si apoi le taiem bucatele mai mici. Punem tigaia wok pe foc adaugam un pic de ulei, lasam sa se  incinga si apoi punem carnatul taiat rondele, rumenim bucatele pe o parte si pe cealalta , apoi scoatem bucatele si punem la calit ceapa si ardeiul capia. Adaugam putina sare si piper si lasam sa se caleasca. Dupa ce s-au calit adaugam rosiile si lasam la foc mic cca 20 min, apoi adaugam varza, amestecam si lasam la foc mic sa se patrunda varza, cca 1 ora, amestecam din cand in cand. La final adaugam marar tocat, daca iti place, daca nu pui doar carnatii. Servesti cu mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

TOCHITURĂ DE PORC

Postat de panacris

TOCHITURĂ DE PORC

Într-un vas cu fundul gros, tip ceaun, ar fi ideal, eu m-am folosit de Laurențiu-Ionel, mulitcooker-ul Phillips, se pune la încins untura, se adaugă ficatul tăiat cubulețe, se...

Citeste continuarea

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele, iar cozile de usturoi le spalam si le tocam. Intr-un bol punem mustarul, pasta de tomate,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2016, 18:26
Ma inscriu si eu la o portie!
la 10.10.2016, 18:45
buna buna
la 10.10.2016, 18:46
Ce frumos ai aranjat cârnați pe bunătate de varză pentru soțiorul tău!
la 10.10.2016, 18:52
tare buna!
la 10.10.2016, 19:10
Buni, pai ce sunt eu in fata mea...

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking