Varza cu carnati la ceaun

Postat de kamy in Mancaruri cu carne
10 Oct 2010 | 10591 vizualizari
Varza cu carnati la ceaun

am fost prin gradina de la "mosie"si am dat peste 2 verze,un pumn de rosii micute,micute(aici le zice ....tiganesti,sunt mai mici ca cherry),cativa ardei,ceapa verde si m-am gandit sa fac varza cu carnati(ii aveam in congelator)la ceaun.....altfel nu pot gati aici...decat la ceaun,afara.......

Ingrediente

  • 2 verze
  • 6 cepe verzi
  • 3 ardei rosii
  • 30 rosii mici,mici sau 3-4 marisoare
  • cimbru
  • 1 lg untura
  • ulei
  • slanina
  • carnati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am pus in ceaun o lingura de untura si ulei,slanina taiata marunt pe care am lasat-o sa se prajeasca putin,dupa care am pus carnati taiati mai mic,i-am prajit si i-am scos.Am adaugat ceapa si ardeiul si le-am calit,am pus varza taiata mai mare,frecata cu sare si rosiile.Cand varza mea era numai buna de mancat am adaugat carnatii,cimbrul,sare si piper dupa gust.Am mai lasat-o sa dea in cateva clocote si.....gata.

Am mancat-o cu mamaliga si ardei iuti.....yamiiiiiii 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sos cu ciuperci si afumatura

Postat de Ina

Sos cu ciuperci si afumatura

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta. Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit...

Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de comanligia

Ardei umpluti

Am spalat si curatat ardeii de capacel si seminte. Am preparat umplutura astfel:am curatat ceapa si morcovul,ceapa am taiat-o marunt iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare si le-am calit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2010, 18:42
foarte buna
la 10.10.2010, 18:43
esti prima,iti dau daca doresti ca mai am ms
la 10.10.2010, 19:29
nu mai vorbesc cu tine Kamy mi-ai promis mie primaaaaaaa
la 10.10.2010, 21:17
dia...da iti dau si tie
la 10.10.2010, 21:29
Uooooooofff m-am mai linistit acum am crezut ca nu-mi dai din bunatatea asta

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking