Varza cu costita la tuci

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
9 Sep 2020 | 5714 vizualizari
Varza cu costita la tuci

Ingredientele nu sunt cantarite, e asa la ochi, de haleala pentru doua persoane, pentru azi si maine, poimaine vedem ce mai incropim.....

Ingrediente

  • 1 varza , cca 1 kg
  • 1 ardei gras rosu mai baban
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 3 rosii mari si coapte bine
  • costita, sa fie , sa se ajunga
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mi-am pregatit toate ingredientele, sa le am la indemana, am curatat ceapa si ardeiul,  le-am taiat in bucati mai mari, am tocat varza si am taiat rosiile bucati mari.

Varza am frecat-o cu sare. Am taiat si costita bucatele potrivite.

Am pus tuciul pe foc cu putin ulei, isi mai lasa si din grasimea costitei, am lasat sa se incinga, am pus costita, apoi pe rand ceapa, ardeiul, varza si la final rosiile. Am presarat putin piper, am amestecat bine, am lasat tuciul pe foc cca 30 min, apoi l-am bagat in cuptor pentru cca 1 ora si 1/2 la foc mic. Un deliciu, ma declar satula si satisfacuta, papilele mele sunt in extaz....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Vinete evantai

Postat de Bunica

Vinete evantai

Rosiile se spala si se taie circular. Vinetele spalate,sterse taiate pe lungime la distanta de 1 cm. Cascavalul taiat felii. Usturoiul taiat marunt sau pisat. Luam  vanata si...

Citeste continuarea

Placinta cu foi de cartof, sunca si cascaval, la tigaie

Postat de gaby_d

Placinta cu foi de cartof, sunca si cascaval, la tigaie

Punem la fiert cartofii spalati bine (necuratati) in apa rece. Lasam pana ce furculita intra usor in ei. Ii scurgem de apa si-i lasam sa se racoreasca, sa-i putem curata. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2020, 16:53
Imm, bun!
la 09.09.2020, 18:00
la 09.09.2020, 18:27
la 09.09.2020, 18:37
Buna!
la 09.09.2020, 18:52
Sățios și savuros!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking