Varza cu costita la tuci

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
9 Sep 2020 | 5527 vizualizari
Varza cu costita la tuci

Ingredientele nu sunt cantarite, e asa la ochi, de haleala pentru doua persoane, pentru azi si maine, poimaine vedem ce mai incropim.....

Ingrediente

  • 1 varza , cca 1 kg
  • 1 ardei gras rosu mai baban
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 3 rosii mari si coapte bine
  • costita, sa fie , sa se ajunga
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mi-am pregatit toate ingredientele, sa le am la indemana, am curatat ceapa si ardeiul,  le-am taiat in bucati mai mari, am tocat varza si am taiat rosiile bucati mari.

Varza am frecat-o cu sare. Am taiat si costita bucatele potrivite.

Am pus tuciul pe foc cu putin ulei, isi mai lasa si din grasimea costitei, am lasat sa se incinga, am pus costita, apoi pe rand ceapa, ardeiul, varza si la final rosiile. Am presarat putin piper, am amestecat bine, am lasat tuciul pe foc cca 30 min, apoi l-am bagat in cuptor pentru cca 1 ora si 1/2 la foc mic. Un deliciu, ma declar satula si satisfacuta, papilele mele sunt in extaz....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura pentru Mos Craciun

Postat de katty

Friptura pentru Mos Craciun

Pentru ca muschiuletul era lung si subtire l-am taiat in doua jumatati mai scurte. Punem muschiuletul intr-un vas cu capac, adaugam rozmarin, maghiran, piper boabe, ienibahar boabe, foi de...

Citeste continuarea

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Postat de autodiag

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2020, 16:53
Imm, bun!
la 09.09.2020, 18:00
la 09.09.2020, 18:27
la 09.09.2020, 18:37
Buna!
la 09.09.2020, 18:52
Sățios și savuros!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking