Ingrediente
- 1piept de pui
- 1ou
- 1lingura lapte
- 1ceasca cu pesmet
- 100g cascaval ras fin
- 1ceasca cu faina
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
- Garnitura:
- 400g varza de Bruxelles
- 100g bacon
- 1ardei iute rosu
- cateva rosii cherry
Mod de preparare
Din pieptul feliat si condimentat cu sare si piper,se pregatesc snitele astfel;intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascavalul ras;se trece carnea prin faina,ou,pesmet,apoi se prajesc in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit se scot pe prosoape de hartie.Se pot pune si la cuptor in tava pe hartie de copt pentru cine doreste
Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete sa-si lase grasimea daca are,daca nu,se adauga 1lingura de ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min.in apa cu sare si scursa,rosiile si putina sare;se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu apoi se da deoparte.
Se serveste pe farfurie carnea iar alaturi garnitura de verzisoare.
Un deliciu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|