Varză murată cu kaizer

Postat de Retetegg in Porc
30 Mar 2011 | 9308 vizualizari
Varză murată cu kaizer

De obicei pregatesc varza doar din cea proaspata fiindca aceea ne place cel mai mult. Insa cum aveam niste varza murata, am zis sa incerc si reteta asta. Este foarte buna si varza murata, pregatita cu ceva afumatura si servita cu mamaliguta si smantana ... mmm!

Ingrediente

  • 2 verze murate medii,
  • 300 gr kaizer,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri de bulion,
  • marar,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • boia dulce.

Mod de preparare

Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu kaizerul taiat bucati cateva minute.

Am adaugat peste ele varza murata taiata marunt.

Am pus si foi de dafin, boabe de piper si boia. Nu a fost nevoie de sare fiindca era varza destul de sarata.

Am adaugat 2 cani cu apa si am lasat sa fiarba.

Spre final am adaugat bulionul si cand am oprit focul am pus si mararul tocat.

Am servit cu mamaliguta calda si smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sarmalele casei

Postat de mihaelar63

Sarmalele casei

Se scurge varza murata de zeama .Se desfac frunzele. Fiecare frunza se curata de nervurile mai groase si se imparte in doua . Pasatul se spala bine din mai multe ape si se lasa la...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Postat de lucy2002

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Varza murata se desface si se tine in apa rece. Daca varza este foarte sarata si acra, ii schimbam apa de mai multe ori. Cu ajutorul cutitului taiem nervurile si cotoarele lasaind parte fina a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2011, 11:47
la 30.03.2011, 11:47
la 30.03.2011, 11:49
O prezentare superba
la 30.03.2011, 11:51
tare buna
la 30.03.2011, 11:52
multumesc Ruxy

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking