Ingrediente
- varză roșie, murată 1 bucată,
- ceapă galbenă 2 bucați,
- ulei de floarea soarelui 2 linguri,
- mărar uscat 1 fir,
- foaie de dafin 2 bucăți,
- cimbru 1 fir,
- semințe de chimen 1 lingură,
- boia dulce de ardei,
Mod de preparare
Se curăță, toacă ceapa și varza roșie murată, se pune la călit în ulei de floarea soarelui, neacoperit, la foc mediu, cca 20 minute, în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot.
Se asezonează de piper, boia, chimen, foi de dafin boia și mărar uscat, se adaugă vinul roșu, apoi se setează aparatul la 2 ore, pe modulul HIGH, și vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;).
După ce a expirat timpul de gătire, se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu mămăligă/pâine, ardei iute sau/și orice fel de friptură! ;) Noi am servit cu pulpe de pui posterioare învelite în bacon!
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie calita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|