Vegeta de casa

Postat de antici_gabytza in Conserve
14 Noi 2019 | 4897 vizualizari
Vegeta de casa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura telina verde
  • 1 telina radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 3 ardei rosi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • praz

Mod de preparare

Incepem prin a le spala pe fiecare.Le lasam un pic la scurs de apa si intre timp pregatim o perdeaua pe care vom pune legumele la uscat sau zvantat.

Legatura de telina verde nu am tocato doar am spalato si am intinso direct pe perdeaua

Eu am avut ardei medi asa ca doar iam curatat de samanta,i-am taiat in doua si leam pus alaturi de telina.

Morcovul il curatam si il taiem in bucati -mai mari,eu l-am taiat in jumatate apoi fiecare bucata iar in jumatate.

Radacinile de telina si patrunjel le curatam de coaja si le taiem ca pe morcovi

Patrunjelul verde l-am tocat iar ceapa fiind mare am taiat-o in 4.

Punem toate pe perdeaua si le dam intr-un loc unde sa bata soarele si sa sa fie aerate cat mai bine.Din cand in cand le mai invartim pe ambele parti

Dupa ce s-au uscat bine le dam prin robot.Apoi le rasturnam intr-o sita mai mare si incepem sa le presam cu mana ca si cum le-am cerne pentru a iesi cat mai fin

Ce nu s-a macinat l-am pastrat pentru ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa ruseasca de peste varianta express

Postat de Ksenya

Supa ruseasca de peste varianta express

Sotam ceapa in ulei pana ceapa devine sticloasa,adaugam putina sare si apoi morcovii si foaia de dafin. Sotam 4 minute adaugam si cartofii amestecam de cateva ori . Completam cu stocul de...

Citeste continuarea

Fulgi de rosii cu leustean

Postat de panacris

Fulgi de rosii cu leustean

De obicei cojiile roșiilor rămase după stoarcere pentru bulion, le trimiteam la țară, să le savureze găinile. Acum nu mai avem găini, și prima intenție a fost să le arunc la gunoi,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2019, 11:07
minunata!
la 14.11.2019, 11:09
la 14.11.2019, 11:23
multumesc
la 14.11.2019, 11:36
Ceva de munca, dar merita !!!!
la 14.11.2019, 12:05

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking