Versiunea mea de carbonara

Postat de cccris in Paste
4 Aug 2010 | 3948 vizualizari
Versiunea mea de carbonara

Am zis versiunea mea carbonara pentru ca am respectat mai mult "procesul de fabricatie" decit ingredientele, dar hai sa va zic ce si cum am facut:

Ingrediente

  • 300gr paste integrale, spiralate
  • 3 oua
  • 2 maini carne de vita marinata, taiata bucatele mici si fiarta bine
  • 2 maini brinza de oaie sarata rasa, din cea tare, facuta de specialisti, nu de cine stie ce firma, cu cine stie ce timpenii prin ea
  • 2 rosii romanesti taiate cubulete
  • ulei de masline
  • condimente de care vreti ( eu nu am mai pus pentru ca era brinza sarata, iar carnea avea un gust deosebit de la marinata facuta de specialistul casei )

Mod de preparare

Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.

Se portioneaza in farfurii si se presara deasupra cubuletele de rosii.

Ies cam 3 portii delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Versiunea mea de carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macaroane cu branza in stil american

Postat de mitinita

Macaroane cu branza in stil american

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Se pun 250 ml de lapte pe foc. Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are...

Citeste continuarea

Paste cu sparanghel

Postat de caroline

Paste cu sparanghel

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2010, 18:06
sunt primace bine aratavin si cu furculitele
la 04.08.2010, 20:17
Bine ai revenit cccris,felicitari pentru reteta
la 04.08.2010, 20:32
Am venit si eu la o portie
la 04.08.2010, 21:07
Si eu vreau paste!
la 05.08.2010, 00:30

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking