Ingrediente
- Vânătă 1 bucată mare de cca. 300 g,
- Sare de mare 1 lingură,
- Ulei de susan SanoVita 2 linguri,
- Cașcaval cca. 100 g,
- Opțional:
- Sos tzaziki a la Panacris ;)
Mod de preparare
Vânăta se curăță, se taie felii mai groase de cca. 1 cm, se pun într-un vas încăpător și se sărează, lăsându-se cca. 10 minute la odihnă.
După odihnă se spală feliile de vânătă sub jet rapid de apă rece, apoi se stropesc cu puțin ulei de susan sau orice fel de ulei aveți în bucătărie ( floarea soarelui, rapiță, măsline, struguri, in etc!)
Tigaia grill se încinge, se pun feliile de vânătă la gătit la foc rapid. Se întorc de pe o parte pe alta la un interval de cca. 5 minute, atât cât să capete aspect de grill, la final se adaugă feliile de cașcaval, cât să se încălzească ;)
Se servesc calde, ca atare sau cu sos de tzatziki.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|