Vinete cu carne la cuptor

Postat de dany_dumy2006 in Mancaruri cu carne
8 Noi 2010 | 8078 vizualizari
Vinete cu carne la cuptor

Ingrediente

  • 2 vinete mari chiar 3 depinde si de tava de care dispuneti
  • 800g carne tocata amestec
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • o tulpina telina verde(sau o felie radacina de telina)
  • 1 ceapa,1morcov
  • 500g sos alb
  • 100g branza razuita
  • ulei
  • delikat
  • bulion

Mod de preparare

se curata legumele se spala si se toaca marunt,se pun la calit in putin ulei apoi se lasa sa fiarba cu putina apa,se adauga carnea tocata,se lasa sa fiarba totul pentru vreo 50 minute(se fierbe la foc mic),se adauga delikatul si bulionul,optional in timpul fierberii puteti pune putin vin rosu,cand este gata se stinge focul si se pregateste tava.vinetele se curata de coaja si se taie felii rotunde si se aseaza in tava un strat de vinete apoi se pune un strat din sosul de carne apoi sos alb si se presara cu branza razuita(parmigiano),apoi iar vinete iar sosurile si branza si se pun in cuptorul incins pentru vreo 20 minute la foc mic.pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete umplute la cuptor

Postat de MotanLaOale

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala, se curata de cotor si se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul lasand peretii de circa 1 cm. Se presara sare pe jumatati si se lasa 30 minute. Orezul se spala si se...

Citeste continuarea

Vinete umplute la cuptor-reteta araba

Postat de Mihaela11_jo

Vinete umplute la cuptor-reteta araba

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o tava de cuptor antiaderenta. Vinetele se sareaza si se lasa 20 de minute pe un gratar sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2010, 11:38
la 08.11.2010, 11:49
e un fel de musaca, nu?
la 08.11.2010, 11:56
da corina ceva de genu
la 08.11.2010, 11:57
gustos
la 08.11.2010, 12:42
super buna

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking