Vinete pane cu sos de usturoi

Postat de eumimi in Mancaruri de legume
22 Aug 2016 | 13894 vizualizari
Vinete pane cu sos de usturoi

Mie imi plac doar cu usturoi vinetele pane. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/vinete-pane-cu-sos-de-usturoi/

Ingrediente


    • 1 vanata
    • 2 oua
    • 100 g faina
    • oregano
    • sare,piper, ardei boia
    • 1 capatana de usturoi
    • ulei
    • 1 lingurita de otet

Mod de preparare

Taiem vanata rondele de grosimea dorita. Eu le-am taiat mai subtiri sa se patrunde bine.

Batem ouale intr-un bol, adaugam faina, sare, piper, ardei boia si oregano si amestecam bine.

Punem o tigaie cu ulei la incins, iar cand este incins bine punem rondelele de vinete date prin ou batut.

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servet de hartie.

Curatam usturoiul si il pisam bine cu sare. Dupa ce l-am pisat, il punem intr-un castronel si cu o lingura de lemn ( neaparat de lemn) amestecam putin, punem putin ulei si amestecam ca la maioneza. Punem si o lingurita de otet si amestecam in continuare, iar putin ulei pana cand creste suficient de mult. Nu va faceti griji din cauza otetului, nu se va resimti la gust.

Servim vinetele cu sos de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Postat de AdrianUdrea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Se spala bine vanata si dovlecelul, se sterg cu prosoape absorbante si se taie in rondele de 5-6 mm grosime. Se asaza pe o suprafata plana si se presara cu sare. Se lasa 3-5 minute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2016, 12:47
la 22.08.2016, 13:03
Pe placul meu!
la 22.08.2016, 13:44
la 22.08.2016, 16:11
cred ca nu am incercat niciodata vinete pane
la 22.08.2016, 17:18
Ce nebunie ❤❤

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking