Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

Postat de alinutza1983 in Mancaruri de legume
11 Oct 2011 | 3637 vizualizari
Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

Ingrediente

  •  2 vinete ( maricele );
  • 1 cutie crema de branza ;
  • 200 gr cascaval ras,
  • 120 gr unt;
  • 2 oua;
  • 2 linguri ulei masline;
  • seminte de susan,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

 1. Vinetele splatae sii uscate se vor taia in 2, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc.

2. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor cca 20-25 min, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, cu atentie, astfel incat coaja sa nu se rupa.
Intr-un bol incapator punem miezul de vinete, crema de branza si cam jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si amestecam bine toate aceste ingrediente..

3. Intr-o tava unsa cu unt asezam coaja de vinete in care turnam compozitia de crema de branza , apoi peste presaram cealalta jumate din cantitatea de cascaval ramasa. pe deasupra presaram seminte de suan, dupa gust si generozitate!

4. Dam totul lal cuptro pentru inca 10-15 min, pana se topeste cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rosii cherry umplute

Postat de RODIMUR

Aperitiv rosii cherry umplute

Se spală roșiile, se decupează de la baza fiecăreia câte un căpăcel și se golesc, cu atenție, de conținut. Se umplu roșiile cu cremă de brânză, cu salată de vinete, sau...

Citeste continuarea

Platou aperitive

Postat de nadina73

Platou aperitive

Pentru frigarui(picio spaniola) se taie salamul subtire cu masina daca aveti daca nu, cu un cutit,ardeiul in triunghi cel rosu si verde,castravetele feli rotunde,cascavalul cubulete mici,rosii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2011, 08:58
bune bune
la 12.10.2011, 09:12
delicioase si ce bine arata
la 12.10.2011, 09:26
arata f bine si cred ca e si gustos amestecul
la 12.10.2011, 09:33
foarte bune
la 12.10.2011, 09:45
bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking