Visine deshidratate

Postat de katty in Conserve
28 Iun 2020 | 2613 vizualizari
Visine deshidratate

Va spuneam mai zilele trecute despre un sirop de visine. Ei bine, o parte din visinele ramase de la sirop le-am deshidratat.

Ingrediente

  • visine
  • zahar

Mod de preparare

Spalam visinele, le scurgem bine, le rupem coditele si le scoatem samburii.

Le asezam intr-o craticioara si presaram putin zahar peste ele. Le lasam la rece peste noapte, apoi le scurgem bine, presandu-le usor. Aceste visine putem sa le folosim pentru deshidratare.

Asezam visinele scurse bine pe hartie de copt in tava de la aragaz si pornim cuptorul la 50 grade C. Nu avem de facut altceva decat sa asteptam cuminti si sa le mai rasfiram din cand in cand.

Pentru ca procesul dureaza ceva mai mult putem sa intrerupem si sa continuam a doua zi. Odata deshidratate indeajuns le lasam sa se raceasca si le pastram in punga de hartie la umbra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert bomboane de ciocolata neagra cu visine si migdale

Postat de GABRIELAGH

Desert bomboane de ciocolata neagra cu visine si migdale

   Incepem cu untul de cacao pe care il maruntim si il punem sa se topeasca la bain-marie intr-un vas de sticla. Acelasi lucru facem si cu uleiul de cocos.   In timp ce se...

Citeste continuarea

Desert salam de biscuiti cu nuca si visine deshidratate

Postat de katty

Desert salam de biscuiti cu nuca si visine deshidratate

Intr-o craticioara punem ouale, sarea, zaharul si cacaua. Punem la foc mic si amestecam continuu pana compozitia se leaga si se fluidizeaza, fara a clocoti. Dam jos si punem untul taiat cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2020, 20:31
la 28.06.2020, 21:57
Ce faine sunt! Bravo!
la 28.06.2020, 23:23
Interesant !
la 29.06.2020, 00:35
la 29.06.2020, 20:11

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking