Waffle cu Cartofi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2015 | 3424 vizualizari
Waffle cu Cartofi

Cartoful in toate formele lui ..... dupa Gaufres va propun Waffle care sunt fine si subtiri Pentru waffle am folosit aparatul de cornete de inghetata.

Ingrediente

  • 600 gr de cartofi
  • 1 ceapa esalota
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 125 gr bacon taiat bucatele
  • verdeata
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati si spalati cartofii.

Se dau pe razatoarea cea mare cu ceapa esalota (sau folositi discul robotului kitchenaid pentru ras).

Puneti-i intr-un castron. Adaugati oul, smantana, baconul, cascavalul ras, sare , piper, faina si verdeata proaspat tocata. Amestecati totul bine. Incalziti aparatul si cu o lingura puneti in mijloc amestecul obtinut.

Inchideti si lasati sa coaca pentru +/-5 minute.
Sunt foarte fine.

Le puteti rula ...atentie sunt fierbinti

Se pot servi pentru aperitiv calde sau reci....o bunatate

Pofta Buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffle cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciuperci umplute

Postat de cristeena20

Ciuperci umplute

Ciupercile le alegem medii, nu foarte mici, dar nici prea mari. Eu am luat ciuperci maronii dar sunt foarte bune si cele champignon. Le spalam si le uscam bine cu un servet de hartie. Le scoatem...

Citeste continuarea

Chec cu ficat si inimi de pui

Postat de Constelatialeu

Chec cu ficat si inimi de pui

Mai intai punem la fiert ficatul si inimile,cand s-au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem cubulete mici.Ceapa o taiem marunt iar gogoarul cubulete si le punem in tuci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2015, 19:05
la 20.06.2015, 19:07
O bunătate ai pregătit!
la 20.06.2015, 19:17
la 20.06.2015, 19:20
la 20.06.2015, 19:36
multumesc la toti

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking