Waffle cu Cartofi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2015 | 3424 vizualizari
Waffle cu Cartofi

Cartoful in toate formele lui ..... dupa Gaufres va propun Waffle care sunt fine si subtiri Pentru waffle am folosit aparatul de cornete de inghetata.

Ingrediente

  • 600 gr de cartofi
  • 1 ceapa esalota
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 125 gr bacon taiat bucatele
  • verdeata
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati si spalati cartofii.

Se dau pe razatoarea cea mare cu ceapa esalota (sau folositi discul robotului kitchenaid pentru ras).

Puneti-i intr-un castron. Adaugati oul, smantana, baconul, cascavalul ras, sare , piper, faina si verdeata proaspat tocata. Amestecati totul bine. Incalziti aparatul si cu o lingura puneti in mijloc amestecul obtinut.

Inchideti si lasati sa coaca pentru +/-5 minute.
Sunt foarte fine.

Le puteti rula ...atentie sunt fierbinti

Se pot servi pentru aperitiv calde sau reci....o bunatate

Pofta Buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffle cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor

Postat de merisor67

Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor

Eu am facut doar 5 sandwich-uri, pentru ca atatea au incaput intr-o tava, mai mica si pentru ca aveam ingrediente ramase prin frigider si au fost fix pentru 5 sandwich-uri. Mai intai ungem tava...

Citeste continuarea

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Postat de merisor67

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Punem fasolea bine spalata, la inmuiat de seara, in apa multa. Dimineata, scurgem apa si frecam fasolea pentru a-i indeparta pelicula de deasupra, atat cat se poate indeparta. Punem fasolea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2015, 19:05
la 20.06.2015, 19:07
O bunătate ai pregătit!
la 20.06.2015, 19:17
la 20.06.2015, 19:20
la 20.06.2015, 19:36
multumesc la toti

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking