Waffle cu Cartofi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2015 | 3414 vizualizari
Waffle cu Cartofi

Cartoful in toate formele lui ..... dupa Gaufres va propun Waffle care sunt fine si subtiri Pentru waffle am folosit aparatul de cornete de inghetata.

Ingrediente

  • 600 gr de cartofi
  • 1 ceapa esalota
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 125 gr bacon taiat bucatele
  • verdeata
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati si spalati cartofii.

Se dau pe razatoarea cea mare cu ceapa esalota (sau folositi discul robotului kitchenaid pentru ras).

Puneti-i intr-un castron. Adaugati oul, smantana, baconul, cascavalul ras, sare , piper, faina si verdeata proaspat tocata. Amestecati totul bine. Incalziti aparatul si cu o lingura puneti in mijloc amestecul obtinut.

Inchideti si lasati sa coaca pentru +/-5 minute.
Sunt foarte fine.

Le puteti rula ...atentie sunt fierbinti

Se pot servi pentru aperitiv calde sau reci....o bunatate

Pofta Buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffle cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pinguini

Postat de retetele_tinei

Pinguini

  Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac salbatic

Postat de caroline

Placinta cu spanac salbatic

Pregatim mai intai aluatul deoarece va necesita dospire.  Punem intr-un castron faina,oul,sare,drojdia zdrobita,laptele caldut ( nu fierbinte) si incepem sa framantam aluatul. Pe parcurs...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2015, 19:05
la 20.06.2015, 19:07
O bunătate ai pregătit!
la 20.06.2015, 19:17
la 20.06.2015, 19:20
la 20.06.2015, 19:36
multumesc la toti

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking