Zmeurata

Postat de Pungasa_Rogue in Bauturi
18 Aug 2019 | 198 vizualizari
Zmeurata

Ingrediente

  • 400 g zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml palinca de 60 grade

Mod de preparare

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama.

Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca.

Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine.

Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Retete similare

Zmeurata

Postat de RODIMUR

Zmeurata

Zmeura se spală cu grijă, să nu se strivească și se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă bine de apă. Într-un recipient curat, uscat și încăpător, se pun...

Citeste continuarea

Zmeurata

Postat de rocsi_1612

Zmeurata

Spalam zmeura usor, cu apa rece. Dar nu o spalam in exces pentru ca isi va pierde din aroma, doar putin. Luam un borcan mai mare de sticla, il spalam si il stergem cu un servetel curat. In el pune...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 18.08.2019, 11:06
la 18.08.2019, 16:55
Adauga comentariu...
la 18.08.2019, 21:18
Ce o aroma si un gust minunat!
la 19.08.2019, 10:58
la 20.08.2019, 14:30
Dulce si gustoasa!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking