Zmeurata
Postat de RODIMUR
Zmeura se spală cu grijă, să nu se strivească și se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă bine de apă. Într-un recipient curat, uscat și încăpător, se pun...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama. Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca. Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine. Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste. Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
Postat de RODIMUR
Zmeura se spală cu grijă, să nu se strivească și se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă bine de apă. Într-un recipient curat, uscat și încăpător, se pun...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Spalam zmeura usor, cu apa rece. Dar nu o spalam in exces pentru ca isi va pierde din aroma, doar putin. Luam un borcan mai mare de sticla, il spalam si il stergem cu un servetel curat. In el pune...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|