Zucchini in aluat- la cuptor

Postat de nadea68 in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2014 | 11548 vizualizari
Zucchini in aluat- la cuptor

Am gasit reteta asta intr-o revista si am incercat-o ,e delicioasa,si sanatoasa :)

Ingrediente

  • 2 zucchini rotunde
  • 150 g prosciutto
  • 150 g cascval
  • parmezan
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • apa
  • praf de sare

Mod de preparare

Eu am folosit zucchini rotunde ca asa e in reteta.Deci spalam zucchini,le taiem felii nu prea groase.

Intr-un bol punem un ou si un praf de sare,adaugam faina si apa,amestecam,asa incat sa obtine un aluat un pic mai consistent decat cel de clatite.

Luam o tava mare de cuptor,asezam o foaie de copt.Aprindem cuptorul la 200°

Trecem feliile de zucchini prin aluat si le aseza pe tava.Bagam tava la cuptor cam 15 minute,pana se rumenesc,in timpul coacerii le intoarcem,si pe cealalta parte,sa se rumeneasca frumos.

Cand sunt gata,le scoatem .Pe jumate din zucchini asezam cate o felie de prosciutto si o felie de cascava.Deasupra punem o alta zucchina si presaram parmezan.Procedam cu restul de zucchini la fel.Bagam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Se servesc calzi,dar si reci sunt foarte buni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini in aluat- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi noi cu sunculita afumata la cuptor

Postat de Corina33

Cartofi noi cu sunculita afumata la cuptor

Se curata cartofii, se taie in 4 sau 8, in functie de marime, apoi se pun la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Sunculita se...

Citeste continuarea

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2014, 19:19
bestial
la 04.06.2014, 19:34
Faina reteta si de incercat
la 04.06.2014, 19:51
super!
la 04.06.2014, 20:08
la 04.06.2014, 20:33
multumesc,

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking