Zucchini in aluat- la cuptor

Postat de nadea68 in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2014 | 11548 vizualizari
Zucchini in aluat- la cuptor

Am gasit reteta asta intr-o revista si am incercat-o ,e delicioasa,si sanatoasa :)

Ingrediente

  • 2 zucchini rotunde
  • 150 g prosciutto
  • 150 g cascval
  • parmezan
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • apa
  • praf de sare

Mod de preparare

Eu am folosit zucchini rotunde ca asa e in reteta.Deci spalam zucchini,le taiem felii nu prea groase.

Intr-un bol punem un ou si un praf de sare,adaugam faina si apa,amestecam,asa incat sa obtine un aluat un pic mai consistent decat cel de clatite.

Luam o tava mare de cuptor,asezam o foaie de copt.Aprindem cuptorul la 200°

Trecem feliile de zucchini prin aluat si le aseza pe tava.Bagam tava la cuptor cam 15 minute,pana se rumenesc,in timpul coacerii le intoarcem,si pe cealalta parte,sa se rumeneasca frumos.

Cand sunt gata,le scoatem .Pe jumate din zucchini asezam cate o felie de prosciutto si o felie de cascava.Deasupra punem o alta zucchina si presaram parmezan.Procedam cu restul de zucchini la fel.Bagam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Se servesc calzi,dar si reci sunt foarte buni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini in aluat- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saratele fragede

Postat de Ksenya

Saratele fragede

Se amesteca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Intr-un vas, se pune untura, smantana, drojdia si branza de oi, se amesteca, apoi treptat se adauga faina, pana devine un aluat ferm. Se...

Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati

Postat de simona72

Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati

Ciupercile spalate, curatate si taiate in sferturi, le calim intr-o lingura de ulei de masline si o lingura de unt. Cind au inceput sa-si lase sucul, adaugam usturoiul taiat marunt, punem capacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2014, 19:19
bestial
la 04.06.2014, 19:34
Faina reteta si de incercat
la 04.06.2014, 19:51
super!
la 04.06.2014, 20:08
la 04.06.2014, 20:33
multumesc,

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking