Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper, praful de copt. La final adaugati faina cernuta si mararul verde, tocat marunt. Albusurile le mixati cu...
Iata cum se prepara Reteta de lasagna de post Umplutura de legume: Ceapa curatata o tocati marunt. Ciupercile le spalati, le scurgeti bine de lichid si le mai taiati. Ardeiul rosu il taiati cubulete. Incingeti uleiul intr-o tigaie, puneti ceapa si ciupercile, le sotati 2 minute. Adaugati...
Iata cum se prepara Reteta de tort cu crema de cafea si crema de fructe de padure Blatul: Separati ouale. Mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. In alt vas mixati galbenusurile cu uleiul si crema de branza....
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor Spalati pulpele si le stergeti cu niste servetele. Intr-un bol amestecati sosul de kapia-gogosari, cel barbeque, amestecul de legume uscate, sare, piper, boia dulce si oregano. Ceapa curata o taiati julien. Usturoiul curatat...
Iata cum se prepara Reteta de placinta taraneasca cu mere Incepeti cu pregatirea  umpluturii , pentru a avea timp sa se raceasca.  O puteti face cu o zi inainte si o tineti la rece. Merele spalate, le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti untul, merele...
Iata cum se prepara Reteta de paste cu pui si dovlecei Ceapa curatata o tocati marunt, la fel si usturoiul. Baconul il taiati fasii de lung. Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste servetele si il taiati bucatele mici. Dovlecelul spalat, il taiati cubulete. Incingeti uleiul intr-o...
Reteta de cozonac Cruffin
In la 17 Ian 2024
Reteta de cozonac Cruffin
Iata cum se prepara Reteta de cozonac Cruffin Intr-un pahar puneti drojdia uscata, 1 lingurita zahar, 4-5 linguri lapte cald si o lingura rasa faina. Amestecati totul, lasati 10-15 minute, sa creasca drojdia. Ouale le mixati cu galbenusurile si zaharul. Untul il topiti. Laptele il incalziti...
Iata cum se prepara Reteta de sandwich in lipie cu friptura de pui Ardeiul kapia, il curatati de cotor si seminte, apoi il taiati cubulete. Cascavalul si mozzarella le dati pe razatoarea mare si le amestecati. Luati prima lipie, o ungeti cu suc de rosii. Asezati bucati de pui. Peste,...
Iata cum se prepara Reteta de tort de mere cu crema de zahar ars Luati o cratita de 22 cm, de preferat sa fie una pe care sa o puteti pune si pe foc si in cuptor, puneti in ea 7 linguri de zahar si o transferati pe foc. Caramelizati zaharul la foc mic, apoi prindeti oala de manere si miscati...
Iata cum se prepara Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor Puneti pe o tabla la copt ardeii kapia si cei galbeni. Dupa ce i-ati copt pe toate partile, ii presarati cu sare, ii acoperiti sa se inmoaie coaja. Ii curatati de coaja, indepartati cotoarele si semintele. Ii fasiati, apoi...
Iata cum se prepara Reteta de tarta cu pere si crema de vanilie Incepeti cu pregatirea  cremei de vanilie , pentru a se putea raci. Intr-o cratita amestecati ouale cu indulcitorul. Adaugati laptele, invartiti bine, apoi puneti amidonul si amestecati pana este dizolvat. Puneti cratita pe...
Blatul: Separati ouale, bateti albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati 2 linguri de zahar si mixati pana este topit. Galbenusurile le mixati cu restul de zahar. Amestecati praful de copt cu iaurt si ulei, le adaugati peste galbenusuri. Cerneti faina, o adaugati treptat, puneti si...
Puneti ouale intr-un bol impreuna cu sarea si indulcitorul, le mixati pana devin spuma. Incorporati iaurtul, smantana si vanilia. Cerneti faina cu praful de copt, le adaugati treptat si mixati la viteza mica. Ciocolata neagra o maruntiti cu un cutit (sau la robot), o incorporati in...
Spalati cartofii, ii radeti de coaja. In functie de cat de mari sunt, ii lasati intregi, ii taiati pe jumatate sau in sferturi, sa fie cuburi mai mari. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Ii incercati cu furculita si cand sunt fierti, ii scurgeti de apa. Castravetele murat il...
Blatul: Intr-un bol puneti 4 albusuri si le mixati spuma cu un praf de sare. Le dati deoparte. In alt bol puneti gabenusurile cu restul de albusuri. Incepeti si le mixati, adaugati indulcitorul, mixati pana acesta este topit. Adaugati uleiul, sana si amestecati, apoi puneti laptele, esenta de...
Puneti cartofii sub jetul de apa si ii radeti de coaja. Ii puneti la fiert in apa cu sare, iar din momentul in care incep sa fiarba, ii lasati 15 minute. In acest timp pregatiti sosul. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il maruntiti si pe el. Intr-o tigaie, pusa pe foc, turnati uleiul,...
Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, un praf de sare si vanilia. Turnati jumatate din faina cernuta, incepeti si framantati. Adaugati restul de faina, apa rece, framantati pana obtineti o bila de aluat. Il inveliti in folie, il dati la rece 30 de minute. Il scoateti...
Desert briose Ferrero
In la 18 Mai 2022
Desert briose Ferrero
Briosele: Ciocolata, rupta bucatele, o topiti pe baie de aburi, apoi o dati deoparte si o lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare si incepeti sa le mixati. Cand incep sa devina spumoase, adaugati zaharul brut treptat, mixati pana este complet topit si ouale isi...
Spalati carnea, pieptul de pui il taiati in sferturi. O puneti intr-o oala, turnati apa sa le acoperiti bine. Presarati sare, piper, foile de dafin si amestecati. Lasati sa fiarba la foc potrivit, pana carnea este bine patrunsa. Cand este gata, o scoateti intr-un bol cu o paleta. O lasati sa se...
La mine crevetii  chiar daca au fost prefierti, erau necuratati, deci intai am curatat crevetii, le-am pastrat doar codita. Ceapa curata o tocati marunt, la fel si catelul de usturoi. Ardeiul kapia il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete. Rosiile decojite le tocati marunt....
Aluatul: Cerneti faina. Intr-o cratita puneti apa cu un praf de sare si le transferati pe foc. Cand incepe sa clocoteasca, adaugati untul taiat cuburi. Amestecati pana este complet topit. Dati focul la mic, turnati toata faina si amestecati bine pana este incorporata. Luati de pe foc, transferati...
Incepeti cu pregatirea  umpluturii . O puteti face chiar si cu o seara inainte. Curatati fructele de coaja, apoi le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti fructele rase cu zaharul de cocos. Amestecati din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Cand a scazut bine lichidul,...
Blatul: Intr-un bol amestecati faina cernuta, grisul, indulcitorul, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie o impartiti in 5 boluri mici, in mod egal. Lasati deoparte. Umplutura de mere: Spalati merele si le curati de coaja. Le dati pe...
Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. Incorporati galbenusurile si mixati usor. Radeti coaja de portocala si stoarceti sucul. Sucul de portocala il amestecati cu uleiul si praful de copt, le incorporati...
Ciupercile le scoateti din cutie, le spalati si le lasati intr-o sita la scurs.. Ceapa curatata o tocati marunt. Morcovul decojit il taiati in doua pe lungime, apoi il faceti rondele. Ardeiul rosu, curatat de cotor si seminte, il taiati fasii. Intr-o cratita puneti uleiul la incins. Adaugati...
Spalati bine pulpele si indepartati orice urma de puf. Indepartati pielita usor (eu oricum nu o consum niciodata). Intr-o oala puneti apa cu putina sare, piper si foile de dafin. O transferati pe foc si cand clocoteste, dati drumul copanelelor. Le fierbeti la foc potrivit 10 minute. Le scoateti...
Puneti ouale intr-un bol, presarati un praf de sare si mixati pana devin spuma. Incorporati mierea, apoi uleiul. Amestecati sana cu sucul de portocale, le adaugati peste oua si mixati. Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati treptat. La final adaugati coaja rasa de portocale. O sa...
Aluatul: Intr-un pahar turnati putin din apa calduta, drojdia si zaharul. Amestecati si lasati 5 minute deoparte. Faina cernuta o amestecati cu sarea. Adaugati drojdia, amestecati cu o paleta, apoi turnati apa treptat, framantati pana obtineti un aluat omogen. La final incorporati bine uleiul de...
Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen. Umplutura: Intr-un vas puneti crema de branza, sare, piper si busuiocul uscat. Amestecati bine....
Aluatul: Intr-un bol taiati untul rece, cuburi. Adaugati oul, un praf de sare, vanilia si amestecati. Adaugati indulcitorul pudra, apoi incorporati faina, cernuta, treptat. Rasturnati aluatul pe masa, framantati pana obtineti o bila omogena. Il inveliti in folie, il dati la frigider 30-40 de...
Afisate 1 - 30 din 1615 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking