Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, dupa care incalzim cuptorul la 180 grade C. Pentru pregatirea aluatului de briose, separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu 100 grame de zahar si zaharul vanilinat, iar restul de zahar il mixam cu...
    Pentru blat eu nu am separat ouale, am mixat ouale intregi cu zaharul tos pana si-au dublat volumul si s-a albit compozitia, iar la ridicarea paletelor de la mixer nu va curge compozitia batuta .Peste turnam uleiul cate putin si mixam la viteza mica cu mixerul, dupa care adaugam...
        Pentru pregatirea blatului separam albusurile de galbenusuri, batem spuma albusurile cu zaharul, apoi turnam cate o lingura de ulei in compozitie. Adaugam pe rand cate un galbenus si amestecam usor. Faina,nuca macinata si praful de copt le adaugam in compozitie....
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking