Cocktail Green Apple
In la 24 Iul 2011
Cocktail Green Apple
Se taie în 4 jumătatea de lime şi se stoarce în pahar, apoi se pun şi bucăţile stoarse în  pahar. Se adaugă  zahărul brun şi gheaţa zdrobită în prealabil. Se toarnă sucul de măr verde până la 1 cm de gura paharului. Se adaugă 2-3...
Pasul 1: Pregatim carnea de miel: se spala, se curata de grasime si se portioneaza dupa preferinta. Se tine vreme de 2-3 ore in apa rece ca sa iasa sangele si sa se albeasca. Se scurge apa, apoi se introduce in alta  apa cu otet  pentru 6-8 ore (30 ml otet la 1 litru de apa)....
Supa de fasole uscata
In la 9 Mai 2009
Supa de fasole uscata
Daca folosim fasole uscata, o punem de seara la inmuiat, a doua zi o punem la fiert in apa rece, o dam un clocot si aruncam apa, apoi o punem din nou la fiert in apa calda cu sare si o lasam pana fierbe bine. Daca folosim fasole alba congelata, o punem la fiert in apa clocotita cu sare si nu...
Pilaf cu ficatei la cuptor
In la 9 Mai 2009
Pilaf cu ficatei la cuptor
Se spala ficateii, se curata de pielite, se oparesc si se spumuiesc, apoi se pun la scurs. Se curata zarzavatul si se taie cubulete. Se alege orezul si se spala. Intr-o cratita de 3 litri, se toarna ulei cam cat sa-i acopere fundul, se pune zarzavatul cubulete, orezul, ficateii,...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking