Ingrediente
- 8 andive
- sucul de la o portocala
- 1 lingurita de zahar brun
- 2 catei de usturoi
- 30 g de unt
- sare, piper
- 50 g de branza Roquefort (dupa dorinta)
- o mana de miez de nuca
Mod de preparare
Se indeparteaza cotorul si se spala.rapid sub apa andivele.
Puteti sa le lasati intregi daca sunt mici sau sa le taiati in 2 daca sunt mari.
Rumeniti-le in 30 g de unt cu o lingura de zahar si zeama de la o portocala. Puneti sare, piper.
Gatiti-le la foc mic, lasati-le sa se caramelizeze un pic.
Adaugati deasupra usturoiul tocat marunt, 10-15 cl de apa si intoarceti-le in mod regulat.
Gatiti-le in jur de 30 de minute maximum. La sfarsit presarati branza Roquefort deasupra si miezul de nuca maruntit.
Gatiti inca 2-3 minute si serviti-le calde imediat.
Sunt excelente, chiar si mai bune o zi dupa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu portocale, nuci si branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|