Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Postat de silvi0ara in Vita
13 Apr 2010 | 7634 vizualizari
Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Ingrediente

  • 4 antricoate de manzat
  • 30g unt
  • 250g smantana pentru gatit
  • 2 linguri smantana normala
  • 20g faina
  • 150g branza gorgonzola
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar

 

 



.

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de manzat cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)

Postat de mosuletulene

Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)

1. Tocati legumele (ceapa, morcovi, patrunjelul/telina, ardei ) in cuburi mai mari. 2. Tocati rosiile decojite tot cubulete 3. Tocati rondele usturoiul. 4. Dupa ce in prealabil ati...

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de Pungasa_Rogue

Tocanita de legume cu organe de vitel

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2010, 13:53
wow ce bunatate aici ,felicitari!
la 13.04.2010, 14:07
ma autoinvit iarasi la masa , nu-i frumos , dar e gustos cu toate furculitele
la 13.04.2010, 17:54
5 furculite si de la mine, excelent arata, foarte frumoasa prezentare.
la 13.04.2010, 18:06
Multumesc frumos pentru aprecieri.Va astept cu mare drag la masa.
la 14.04.2010, 00:52
ce bine arata

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking