Aperititv -grisine imbracate

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
17 Apr 2010 | 8031 vizualizari
Aperititv -grisine imbracate

un aperitiv usor si rapid de executata

Ingrediente

  • 1 punga grisine lungi (eu nu am gasit decat scurte)
  • sunca sau salam taiat subtire
  • crema de branza

Mod de preparare

De preferat ar fi fost grisinele lungi(eu aici nu prea gasesc foarte rara)arata mult mai bine cu grisine lungi

Se ia grisina si se unge bine cu crema de branza pana la jumatatea grisinei ,apoi se infasoara feluita de sunca de jur imprejur unde am pus crema de branza si se aseaza pe un platou

Sant grozave daca grisinele sant lungi si sunca sa fie cu felie mare si foarte subtire iar sus puteti lega cu  un fir de ceapa verde taiat foarte fin(eu nu am legat fiind foarte scurte)

Ideal al fi ca sunca sa ajunga sa se poata infasa in jurul grisinei de cate-va ori,arata grozav ,daca aveti posibilitatea incercatile sant minunate

Azi am colindat magazinele si nimic nici o grisina lunga nu am gasit...........in tara cu siguranta gasiti eu aici cand cum am noroc ca nu aduc tot timpu

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperititv -grisine imbracate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Risotto cu ciuperci si parmezan

Postat de AlexTeacher

Risotto cu ciuperci si parmezan

Taie salotele cubulete. Pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si adauga putina sare. Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pentru a crea o emulsie.  Adauga...

Citeste continuarea

Turte cu branza fondue

Postat de rocsi_1612

Turte cu branza fondue

Apa o punem intr-un ibric si o asezam pe foc pana devine calduta. Turnam faina cernuta intr-un bol. Drojdia o dizolvam cu zaharul, o adaugam peste faina, dar si chimenul si putina sare. Amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2010, 00:53
si pe aici am fost,avem si furculitele
la 18.04.2010, 01:05
multumesc ela ,darnica mai esti,asa se zice da ca d¡si Dumnezeu iti da ,daca dai cu o mana primesti inapoi cat 10
la 18.04.2010, 01:06
ela mai esti pe felie?
la 18.04.2010, 01:09
tot aici,nu plec ca nu imi vine sa dorm,l-am luat pe nepotul meu la mine si a dormit cu mine,de fapt a dormit numai eltot patuldesi incap in el 3persoane,doarme si in seara asta
la 18.04.2010, 01:32
ok ela am crezut ca ai fugit in pat.E mic nepotelul tau?

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking