Ingrediente
- 6 oua
- 1 ardei gras rosu
- 3 ardei capia galbeni
- 1 borcan ciuperci taiate
- 200 gr parizer de pui taranesc
- 50 gr muschi file
- 3 linguri smantana
- 150 gr telemea rasa
- 50 gr salam uscat
- 300 gr cascaval ras
- 50 gr parmezan ras
- sare
- piper
- 4 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- ulei si faina pentru tapatat forma
Mod de preparare
Curatam ardeii si ii taiem cubulete.
Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.
Mezelurile le taiem marunt.
Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.
Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.
Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|