Aperitiv

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
6 Ian 2014 | 4148 vizualizari
Aperitiv

il fac macar o data pe an,in diverse combinatii,nu dau gres niciodata cu el...sectiune nu am pentru ca l-am dus de revelion la prieteni,dar seamana in interior cu reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.htm

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 ardei capia galbeni
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 gr parizer de pui taranesc
  • 50 gr muschi file
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr telemea rasa
  • 50 gr salam uscat
  • 300 gr cascaval ras
  • 50 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei si faina pentru tapatat forma

Mod de preparare

Curatam ardeii si ii taiem cubulete.

Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.

Mezelurile le taiem marunt.

Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.

Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.

Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2014, 12:11
la 06.01.2014, 12:11
delicios
la 06.01.2014, 12:14
mie imi plac gustarile astea miici , miiici .
la 06.01.2014, 12:17
Costel sunt tare bune gustarile astea
la 06.01.2014, 12:17
O bunatate !

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking