Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2018 | 2089 vizualizari
Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin

Ingrediente

  • 200 grame crema de branza (eu am folosit cu ierburi)
  • 5 rosii uscate la soare
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite pudra de ceapa
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • Pentru ornat:
  • masline fara samburi (eu am folosit mix de masline negre, Kalamata si verzi)
  • rosii uscate la soare
  • frunze de rozmarin
  • ulei de masline
  • 1 fruct stea (carambola) sau 1 felie ardei galben taiat sub forma de stea
  • Pentru servit:
  • biscuiti sarati
  • salam

Mod de preparare

Rosiile, ardeiul si castravetii murati se toaca marut si se amesteca cu pudra de usturoi si cea de ceapa, crema de branza si sare (daca este nevoie).

Se asaza o folie de plastic pe un tocator si se ase\aza compozitia pe o suprafata cat mai mica. Deasupra se adauga o alta folie de plastic si se modeleaza bradutul, sub forma de con, folosind mainile. Daca branza devine prea moale se transfera in frigider pentru 30 de minute si se reia procesul. 

Se indeparteaza foliile si se adauga crengute de rozmarin, masline si rosii uscate la soare, de jur impreujur, pe toata lungimea bradutului.  Se unge cu ulei de masline.

In varf, se aseaza o felie de fruct stea.

Se serveste cu biscuiti sarati si salam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata orientala

Postat de gurita_ta2005

Salata orientala

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare pentr 20-30 minute. Se scot pe o farfurie,se tin sub apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata coaja mai usor),se curata de coaja si se lasa sa...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta melc cu pesto si branza feta

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta melc cu pesto si branza feta

Pentru aluat am folosit robotul. Se pregateste maiaua din 100 ml lapte usor caldut, zaharul si cele 2-3 lg de faina. Se adauga drojdia zdrobita si se amesteca bine. Se lasa sa creasca timp de 10...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2018, 14:57
Ce ingenios e bradutul! Si gustos!
la 22.04.2018, 15:09
la 22.04.2018, 16:56
la 22.04.2018, 18:50
la 23.04.2018, 05:40
O idee excelentă!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking