4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Zilele trecute eram in pana de idei, parca nu stiam ce sa mai pregatesc, ceva pentru dimineata! Mi-am amintit ca vazusem aceste briose la Diana, m-am uitat ce am prin frigider si le-am facut si eu! Am facut mici modificari la ingrediente si au iesit aceste bunatati, care sunt destul de consistente, potrivite chiar si pentru mese festive! Puteti folosi si alt peste, maslinele pot fi negre, verzi sau care va plac. Vi le recomand si voua cu drag! Multumesc pentru reteta, Diana!
Ingrediente
Mod de preparareMixati ouale cu sare si piper. Adaugati uleiul, iaurtul si amestecati bine. Cerneti faina, o incorporati treptat, impreuna cu praful de copt. Maslinele le taiati feliute. Tonul il maruntiti cu o furculita. In compozitia de mai sus, adaugati tonul, apoi maslinele si mazarea. Pregatiti o tava de briose, asezati hartii. Puneti compozitie, dar nu le umpleti mai mult de 3/4. Deasupra fiecarei briose, asezati o rosie cherry. Introduceti briosele in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 25-30 de minute. Cand sunt gata si rumene, le scoateti din cuptor, le lasati putin sa se racoreasca, apoi puteti servi. Din aceasta compozitie mi-au iesit 13 briose. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de diaconta
Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit pe...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|