Aperitiv bulete de parmezan

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2017 | 2814 vizualizari
Aperitiv bulete de parmezan

    Mi-au placut intotdeauna. Arata bine, sunt gustoase, insa mi se pareau greu de facut. Pana azi cand am gasit o reteta super simpla, de la Teo.

Ingrediente

  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare este oul, mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan. Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese. Uleiul trebuie sa fie bine incins.  Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla. Le scoti pe hartie absorbanta.

  Sunt delicioase calde, dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi la cuptor

Postat de caroline

Cartofi la cuptor

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert cu tot cu coaja in apa rece cu sare.Fierbem aproximativ 20 minute. Cand au fiert ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca.Cat sa putem sa ii...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ceapa

Postat de MotanLaOale

Aperitiv tarta cu ceapa

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingurita faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute. Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare. In mijloc se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2017, 17:56
Pffff, primele bulete, le-am preparat în 1989, după ce a căzut comunismul, și am primit ajutoare Consevre de tot felul, de bucăți mari de cașcaval chedar, de nici nu știam ce să facem cu el O gospodină, care se pare că a fost prin alte țări străine înainte de 89, ne-a dat rețeta A fost dragoste la prima vedere și mai ales degustare De atunci, nu lipsesc din mesele festive
la 30.12.2017, 18:41
la 30.12.2017, 18:48
Ce idee grozava!
la 30.12.2017, 23:31
la 30.12.2017, 23:39

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking