Aperitiv bulete de parmezan

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2017 | 2797 vizualizari
Aperitiv bulete de parmezan

    Mi-au placut intotdeauna. Arata bine, sunt gustoase, insa mi se pareau greu de facut. Pana azi cand am gasit o reteta super simpla, de la Teo.

Ingrediente

  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare este oul, mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan. Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese. Uleiul trebuie sa fie bine incins.  Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla. Le scoti pe hartie absorbanta.

  Sunt delicioase calde, dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pogacele cu leurda si cas

Postat de sufletista

Pogacele cu leurda si cas

Aluat-cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem.Intr-o cratita punem cartofi la fiert in apa cu sare.Ii scurgem de apa si ii pisam ca la piure. Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul si...

Citeste continuarea

Tarta floarea soarelui cu spanac

Postat de Bucataras

Tarta floarea soarelui cu spanac

Vei vedea ca se prepara extrem de usor, iar rezultatul va fi unul spectaculos!  Pentru inceput, c aleste in putin ulei de masline ceapa si usturoiul verde taiate marunt.  Adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2017, 17:56
Pffff, primele bulete, le-am preparat în 1989, după ce a căzut comunismul, și am primit ajutoare Consevre de tot felul, de bucăți mari de cașcaval chedar, de nici nu știam ce să facem cu el O gospodină, care se pare că a fost prin alte țări străine înainte de 89, ne-a dat rețeta A fost dragoste la prima vedere și mai ales degustare De atunci, nu lipsesc din mesele festive
la 30.12.2017, 18:41
la 30.12.2017, 18:48
Ce idee grozava!
la 30.12.2017, 23:31
la 30.12.2017, 23:39

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking