Aperitiv bulete din branza

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2018 | 4976 vizualizari
Aperitiv bulete din branza

Minunateee, le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute, a la Panacris ;) Un aperitiv minunat, dar pot fi și un fel principal sățios.

Ingrediente

  • Brânză ( de orice fel vă place, eu am folosit resturi de brînză de oaie, brînză de burduf și cașcaval) cca. 300 g
  • Ouă 2 bucăți
  • Sare de mare cu verdețuri
  • Praf de copt ½ plic
  • făină alba de grâu cca. 300 g
  • Pentru topping:
  • Pesmet cca. 100 g
  • Ou 1 bucată

Mod de preparare

Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie sau răzătoarei electrice.

Se adaugă cele două ouă și făina, se asezonează cu sare și piper, apoi se amestecă până ce se omogenizează și se obține un aluat ferm ce poate fi modelat.

Se modelează biluțe și se așază intr-o tavă tapetată cu foaie de copt. O parte din ele, le-am trecut prin ou bătut și pesmet apoi, iar celelalte le-am lăsat simple. Atenție, lăsați loc între ele se vor umfla la copt. Am preferat opțiunea de a le coace, decât să le prăjesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete din branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Traistute cu piept de pui

Postat de cris2711

Traistute cu piept de pui

Se pregateste aluatul dezghetat. Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia. Cuptorul se incinge la 200 °C. Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi...

Citeste continuarea

Soufflé cu cascaval si condimente

Postat de comanligia

Soufflé cu cascaval si condimente

Mai intai am incins cuptorul la 180°c. Pe aragaz am topit untul intr-o craticioara apoi peste am adaugat faina si am amestecat continuu pana sa incorporat. Am adaugat laptele si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2018, 18:58
la 29.01.2018, 19:02
Yummy!
la 29.01.2018, 19:04
la 29.01.2018, 19:04
Putine, foarte putine.....
la 29.01.2018, 19:10
bune bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking