Aperitiv bulete din branza

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2018 | 4976 vizualizari
Aperitiv bulete din branza

Minunateee, le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute, a la Panacris ;) Un aperitiv minunat, dar pot fi și un fel principal sățios.

Ingrediente

  • Brânză ( de orice fel vă place, eu am folosit resturi de brînză de oaie, brînză de burduf și cașcaval) cca. 300 g
  • Ouă 2 bucăți
  • Sare de mare cu verdețuri
  • Praf de copt ½ plic
  • făină alba de grâu cca. 300 g
  • Pentru topping:
  • Pesmet cca. 100 g
  • Ou 1 bucată

Mod de preparare

Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie sau răzătoarei electrice.

Se adaugă cele două ouă și făina, se asezonează cu sare și piper, apoi se amestecă până ce se omogenizează și se obține un aluat ferm ce poate fi modelat.

Se modelează biluțe și se așază intr-o tavă tapetată cu foaie de copt. O parte din ele, le-am trecut prin ou bătut și pesmet apoi, iar celelalte le-am lăsat simple. Atenție, lăsați loc între ele se vor umfla la copt. Am preferat opțiunea de a le coace, decât să le prăjesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete din branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Banutii de aluat: Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30...

Citeste continuarea

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta

Postat de ctlina

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta

Spalati si fierbeti cartofii întregi in apa cu sare .  Prajiti ceapa verde într-un pic de ulei  impreuna cu cubuletele de ardei.  Se curata cartofii , se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2018, 18:58
la 29.01.2018, 19:02
Yummy!
la 29.01.2018, 19:04
la 29.01.2018, 19:04
Putine, foarte putine.....
la 29.01.2018, 19:10
bune bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking