Ingrediente
- Paine Ciabatta 1 bucata,
- Unt 150 grame,
- Patrunjel cca. 1 legatura (eu am folosit congelat!),
- Usturoi 4-5 catei,
- Mozzarella cca. 150 g.
Mod de preparare
Painea Ciabatta se taie fasii pe lungime, apoi fasii pe latime si astfel se obtin cuburi.
Intre timp se amesteca untul moale cu usturoiul presat, patrunjelul tocat marunt, (eu am folosit congelat, recunosc ca am avut un o pic de emotii, dar in final totul s-a sfarsit cu bine!) pana se obtine o pasta omogena.
Se umple painea cu amestecul de unt aromatizat, apoi in locasurile create se pun bucatele de mozzarella.
Painea astfel ansamblata se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la copt la foc mediu, cca. 180 grade, cca. 10 minute, pana ce se topeste mozzarella.
Se serveste calda ca atare, sau chiar si rece a doua zi, la pachetelul de scoala/servici!
Spor si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt aromatizat si mozarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|