Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
30 Aug 2019 | 2390 vizualizari
Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete

Coșulețe din cașcaval ras, coapte într-o tavă obișnuită, apoi modelate pe fundul unor cești cât erau calde, umplute cu cremă de brânză și castravete, apoi decorate cu roșii cherry.

Ingrediente

  • 180 g cașcaval,
  • 1 ceapă albă mai mare (62 g),
  • 170 g brânză de vacă,
  • 70 g roșii cherry,
  • 2 castraveți (97 g),
  • 40 g unt rece,
  • O linguriță smântână,
  • 3 frunzulițe de ceapă verde,
  • 1 vârf de cuțit sare

Mod de preparare

 

 

 

Se rade cașcavalul pe o tavă și se pune într-o tavă pregătită cu foaie de copt, sub formă de cercuri.

 Se dau la cuptor, la foc mediu, până se rumenesc ușor. Se scot și se modelează cât sunt calde, pe fundul unor cești. Se lasă la răcit. Se obțin 10 coșulețe.

 Pentru umplutură, se dă pe răzătoare brânza, untul rece și castravetele spălat și curățat. Se adaugă sare, smântână și ceapa tocată mărunt și se amestecă bine. Se umple coșulețele și se decorează cu roșii cherry spălate și tăiate felii, dar și cu frunzulițe de ceapă verde.

 

Porții: 4

Timp de gătire: 22 min

Timp de pregătire: 10 min

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/cosuletete-de-vara-cu-crema-de-branza.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv

Postat de Irina

Chec aperitiv

Am spalat toate legumele. Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri. Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete. Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,...

Citeste continuarea

Chiftele in aluat cu bere

Postat de Bucataras

Chiftele in aluat cu bere

Incepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2019, 20:22
Ce cosulete faine!
la 30.08.2019, 21:22
arata foarte bine
la 31.08.2019, 07:53
Ce bine arata!
la 31.08.2019, 09:46
Multumesc frumos, Rocsi!
la 31.08.2019, 09:47
Multumesc frumos, Claudia!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking