Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
30 Aug 2019 | 2343 vizualizari
Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete

Coșulețe din cașcaval ras, coapte într-o tavă obișnuită, apoi modelate pe fundul unor cești cât erau calde, umplute cu cremă de brânză și castravete, apoi decorate cu roșii cherry.

Ingrediente

  • 180 g cașcaval,
  • 1 ceapă albă mai mare (62 g),
  • 170 g brânză de vacă,
  • 70 g roșii cherry,
  • 2 castraveți (97 g),
  • 40 g unt rece,
  • O linguriță smântână,
  • 3 frunzulițe de ceapă verde,
  • 1 vârf de cuțit sare

Mod de preparare

 

 

 

Se rade cașcavalul pe o tavă și se pune într-o tavă pregătită cu foaie de copt, sub formă de cercuri.

 Se dau la cuptor, la foc mediu, până se rumenesc ușor. Se scot și se modelează cât sunt calde, pe fundul unor cești. Se lasă la răcit. Se obțin 10 coșulețe.

 Pentru umplutură, se dă pe răzătoare brânza, untul rece și castravetele spălat și curățat. Se adaugă sare, smântână și ceapa tocată mărunt și se amestecă bine. Se umple coșulețele și se decorează cu roșii cherry spălate și tăiate felii, dar și cu frunzulițe de ceapă verde.

 

Porții: 4

Timp de gătire: 22 min

Timp de pregătire: 10 min

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/cosuletete-de-vara-cu-crema-de-branza.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de vara cu crema de branza si castravete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Retete similare

Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi

Aluatul: Frecati drojdia cu o lingurita de zahar, adaugati 3 linguri lapte caldut, 1 lingura faina si amestecati. Lasati sa dospeasca 10 minute. Topiti untul. Faina o cerneti intr-un bol....

Citeste continuarea

Cartofi cu mozzarella la cuptor

Postat de timea

Cartofi cu mozzarella la cuptor

Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, ii fierbem in apa cu putina sare.  Nu trebuie sa fie fierti foarte tare pentru a nu se zdrobi, cand intra furculita in ei sunt ok. Scurgem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2019, 20:22
Ce cosulete faine!
la 30.08.2019, 21:22
arata foarte bine
la 31.08.2019, 07:53
Ce bine arata!
la 31.08.2019, 09:46
Multumesc frumos, Rocsi!
la 31.08.2019, 09:47
Multumesc frumos, Claudia!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking