Ingrediente
Pentru crochete:
- 175 g de carne tocata (amestec porc/vitel)
- 1 ou
- 1 ceapa salota taiata marunt
- 2 felii de paine
- 2 felii de rosiie uscata taiate marunt
- 30 g de parmezan
- sare, piper
- 2 linguri de pesmet
Pentru prajit:
- 1 lingura faina
- 2 linguri pesmet
- 1 lingurita de condiment yassa (contine ceapa si usturoi tocat)
- sare, piper
Mod de preparare
Inmuiati painea in apa rece, scurgeti-o bine.
Intr-un castron amestecati toate ingredientele pentru crochete.
Puneti sare si piper si amestecati bine.
Formati crochetele introducand in mijloc bucatele de parmezan.
Le-am pus la rece 20 de minute inainte de a le praji pentru a se tine bine.
Amestecati intr-o farfurie faina, pesmetul si condimentele.
Se tavalesc crochetele prin compozitia pregatita si se prajesc intr-o tigaie in uleiul incins pe toate partile.
Cand sunt bine rumenite, scoateti-le pe o hartie absorbanta.
Puneti-le pe bete subtiri de frigarui sau aperitiv si serviti-le calde cu sosul dorit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete de carne cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|