Aperitiv crochete de carne cu parmezan

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
24 Sep 2018 | 2815 vizualizari
Aperitiv crochete de carne cu parmezan

Practice si delicioase de mancat la aperitiv. Sunt umplute cu branza parmezan. https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/aperitiv-crochete-de-carne.html

Ingrediente

Pentru crochete:

  • 175 g de carne tocata (amestec porc/vitel)
  • 1 ou
  • 1 ceapa salota taiata marunt
  • 2 felii de paine
  • 2 felii de rosiie uscata taiate marunt
  • 30 g de parmezan
  • sare, piper
  • 2 linguri de pesmet

Pentru prajit:

  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita de condiment yassa (contine ceapa si usturoi tocat)
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Inmuiati painea in apa rece, scurgeti-o bine.

Intr-un castron amestecati toate ingredientele pentru crochete.

Puneti sare si piper si amestecati bine.

Formati crochetele introducand in mijloc bucatele de parmezan.

Le-am pus la rece 20 de minute inainte de a le praji pentru a se tine bine.

Amestecati intr-o farfurie faina, pesmetul si condimentele.

Se tavalesc crochetele prin compozitia pregatita si se prajesc intr-o tigaie in uleiul incins pe toate partile. 

Cand sunt bine rumenite, scoateti-le pe o hartie absorbanta.

Puneti-le pe bete subtiri de frigarui sau aperitiv si serviti-le calde cu sosul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete de carne cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Postat de rocsi_1612

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem pe servetele. Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ciupercile se spala, iar coditele se toaca. Salamul se taie cubulete. Ceapa, coditele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2018, 21:06
Ce bunătate!
la 24.09.2018, 21:11
la 24.09.2018, 21:13
la 24.09.2018, 21:25
la 24.09.2018, 21:28
Doua kile de parmezan asa de incalzire....

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking